MIJN VERHAAL

Hey, ik ben Darvin! Toen ik nog heel jong was schreef ik verhalen neer op papier die in mijn hoofd zaten en wanneer ik voor het eerst een camera cadeau kreeg fotografeerde ik als een gek alles wat op mijn pad kwam! Op latere leeftijd bleef mijn passie groeien voor het "visuele". De voorbije jaren heb ik enorm veel geïnvesteerd in mezelf en mijn passie voor film en grafisch ontwerp, tot de dag van vandaag streef ik ernaar om steeds een betere versie te worden van mezelf.

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig op avontuur samen met de mensen waar ik van hou! Daarnaast kan je mij ook steeds in de fitness terugvinden waar ik veel energie uit haal!

 

In 2019 heb ik Darvisual opgestart vanuit mijn liefde voor het vertellen van verhalen. Voor mij is het absoluut het beste gevoel op aarde dat ik een herinnering kan creëren voor de mensen waarmee ik samenwerk die nog tientallen jaren zullen bekeken worden met een traan en en lach.

AVONTUREN

Naast al het harde werken reis ik ook een aantal keer per jaar naar de mooiste en uniekste plaatsen op onze prachtige planeet, dit doe ik nooit alleen maar steeds met de mensen die ik graag zie. Voor mij gaat het nooit om de bestemming maar om de momenten die ik deel en de ervaringen die ik op doe in dit leven. Ik vertrek daarom nooit zonder mijn camera avontuur!

INSTAGRAM

@DARVINRYCKAERT

Copyright © 2020 Darvisual